Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tapa Jazz de Moja deixa bon regust a la cinquantena d’assistents

La Comissió de Festes vol donar continuïtat a l’acte i també confirma que hi ha un centenar d’inscrits per Cap d’Any

dimecres 19 desembre 2012

 

La Comissió de Festes de Moja ha fet una primera valoració positiva de la realització, aquest passat divendres a la nit, del primer “TapaJazz” al Local Nou. Una cinquantena de persones seguien l’actuació del Marc Laguna Quartet, mentre degustaven cava, i tenien la possibilitat de tastar tapes selectes. Lucas Ramírez, de la Comissió de Festes, indica que, en no tenir cap referència prèvia, era difícil marcar previsions. (àudio)

La intenció de la Comissió de Festes és la de seguir organitzant, de forma periòdica, noves edicions del TapaJazz, recollint l’interès que hi ha a la comarca per aquesta música i tenint present l’existència a l’Alt Penedès de propostes que vinculen jazz i món del vi. (àudio)

En un altre àmbit de coses, Lucas Ramírez també confirmava que el Sopar de Cap d’Any, que organitza la Comissió de Festes el proper 31 de desembre al Local Nou, comptarà amb un centenar d’assistents. Així es desprèn de les inscripcions, fetes entre dimecres passat i aquest dimarts. (àudio)

Per la Comissió de Festes, aquesta Revetlla de Cap d’Any permet que els veïns del poble de totes les edats puguin gaudir d’una festa sense sortir del poble en una data tan assenyalada.

Escolteu l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions