Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El temps condiciona la Romeria del Rocio d’Olèrdola

Bon ambient dissabte a la nit, mentre que diumenge les actuacions es van suspendre per una avaria en l’equip de so
Un moment del camí de Daltmar a la Muntanyeta, dissabte a la tarda
Un moment del camí de Daltmar a la Muntanyeta, dissabte a la tarda

dilluns 20 juny 2016

La Romeria del Rocio d’Olèrdola, celebrada aquest cap de setmana, es va veure condicionada pel temps. La força de la pluja de dissabte a la tarda va ocasionar desperfectes en el material que l’organització havia habilitat a la Muntanyeta. També va comportar danys en l’equip de so que es preveia utilitzar el diumenge al migdia i això va fer que se suspenguessin les actuacions anunciades del Chele i de Javi del Olmo. Però la resta de l’activitat es va mantenir amb una “gran afluència de gent”, segons explicava Vicente Valderas, membre del Centre Cultural Virgen del Rocio.(àudio)copy_of_Rocio2.JPG

A diferència dels darrers anys, la presència d’autocaravanes a la Muntanyeta va ser testimonial. Però això no va impedir que per les activitats de la Romeria s’acabessin passant més de 500 persones, segons estimacions de l’organització. Diumenge al migdia no es va poder fer el concert per l’avaria de l’equip de so, però la paella popular es va realitzar amb 200 racions servides.(àudio)

La nit de dissabte el concert d’Antonio Pacheco i d’Aroma Flamenco va comptar amb un molt bon ambient. Pacheco és un artista vilafranquí que compta amb un alt seguiment a la comarca i Aroma Flamenco és un duet molt promocionat des de les emissores de ràdio de Justo Molinero. Vicente Valderas també subratllava que un dels aspectes més positius de la romeria 2016 era l’absència d’incidents.(àudio)

Valderas exposava que el Centre Cultural, amb la col.laboració de la regidoria de Cultura, referma la seva voluntat de seguir oferint a Olèrdola una festa com la que es viu amb la Romeria del Rocio.

Escolta l'entrevista a Vicente Valderas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions