Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El temps redueix l’assistència a la Trobada d'Olèrdola però no impedeix que sigui participativa

Tot i la presència intermitent de la pluja i de l’ambient fred, només s’ha suspès una de les activitats

diumenge 19 maig 2013

La Trobada d’Olèrdola d’aquest 2013 s’ha vist condicionada pel temps. La pluja ha aparegut amb intermitència i l’ambient ha recordat més a l’hivern que no pas a la proximitat de l’estiu . Això ha provocat que l’assistència de públic es veiés reduïda respecte les edicions anteriors de la Trobada, sobretot el dissabte, però no fins el punt d’alterar en excés la programació. Tampoc ha impedit que en el balanç global la Trobada tornés a convertir-se en un acte de gran participació veïnal, especialment el diumenge al migdia i durant la paella.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, reconeixia que el temps havia comportat una reducció d’assistència, però posava l’accent en la presència de molts veïns.(àudio)

La responsable tècnica de la Trobada, Miriam Mulinari, recordava que al final el comportament del temps havia estat millor del que les previsions indicaven. L’aparició de la pluja el dissabte a la tarda i amb intermitències febles durant algun puntual moment de la nit, va fer que el primer dia d’activitat al castell fos fluix de públic. Amb tot, Mulinari subratlla que cap de les propostes es va haver de suspendre.(àudio)BalanTrobada2b.JPG

La paella, amb més 500 tiquets venuts, ha tornat a ser l’acte més seguit de la Trobada d’Olèrdola. En això no hi ha hagut cap sorpresa, tal i com indica Miriam Mulinari.(àudio)

Una de les sensacions més generalitzades a l’hora de valorar el conjunt de la Trobada és que ha estat tranquil·la, mantenint l’assistència dels veïns fidels a aquesta festa.(àudio)

L’aparició de la pluja va provocar que se suspengués el descens en tirolina gegant, diumenge a la tarda. Els problemes d’aparcament en l’accés al recinte del conjunt històric d’Olèrdola no han estat tan grans com en les darreres trobades, però diumenge al migdia la cua de cotxes aparcats al lateral de la carretera va arribar un altre any fins a la masia Segarrulls.

Escolta les entrevistes de balanç de la Trobada, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions