Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Toc d’Olèrdola participa aquest dissabte a Sabadell en la 43a Trobada Nacional de Bastoners

La Trobada reunirà a 2.000 balladors i balladores de 70 colles d’arreu de Catalunya

divendres 11 maig 2018

El Toc d’Olèrdola és una de les agrupacions que aquest dissabte participaran a Sabadell en la 43a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya. En aquesta ocasió, la Trobada ha ampliat considerablement la seva dimensió, fins arribar a comptar amb 2.000 balladors i balladores,   de 70 colles provinents d’arreu del país. La participació confirmada suposa gairebé doblar la xifra d’assistència de les darreres edicions.

Activitats incloses dins la Trobada s’han programat des d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana. El moment culminant es viurà a partir de les 5 de la tarda de dissabte, amb l’inici de les cercaviles,  i a les 19:00, a l’Eix Macià, amb l’acte central i la ballada final. A dos quarts de 9 del vespre es programa el sopar i a les 21:30, concert , amb els grups Ovella Xao, Roba Estesa i Dr. Prats.

El Toc d’Olèrdola també ha anunciat que han estat seleccionades per a participar en la II Diada Adifolk. Es tracta d’una mostra de cultura popular catalana que es preveu celebrar durant el mes de juliol a Perpinyà.

Document Actions