Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Torneig Jordi Milà aportarà 400 € a la Fundació l’Espiga

Per 6è any consecutiu, l’equip d’El Local guanyava la competició després d’imposar-se a Obres i Reformes

dimecres 23 juliol 2014

La comissió organitzadora de la 23a edició del torneig Jordi Milà de futbol sala ha ofert una valoració satisfactòria de com s’ha desenvolupat la competició. En destaquen el bon ambient, l’absència d’incidències i , de manera especial, el seu caràcter solidari. Joan Rivas, un dels membres de l’organització, confirmava que es podran lliurar a la Fundació l’Espiga 400 euros provinents de l’edició d’enguany del torneig.(àudio)

El torneig es va disputar des de dimarts a dissabte de la setmana passada, a la pista poliesportiva de Moja. En l’àmbit esportiu no es van registrar sorpreses. L’equip d’El Local, per sisè any consecutiu, es va fer amb el triomf. Van imposar-se amb rotunditat a Obres i Reformes, per 8 a 3, en la final. Els Festucs van ser tercers; “Shalcke te meto” es classificava en quarta posició; Olimpia-kojos acabaven cinquens; l’equip del Bàsic 04 va ser sisè, mentre que en setena posició es classificava el FS Moja i vuitè va ser el Pardo 3D.(àudio)

El torneig finalitzava amb un sopar de germanor elaborat pel grup Gastronòmic Els 3 Pins de Moja, reunint a prop d’una cinquantena de comensals. Joan Rivas subratlla que l’organització del torneig està oberta a rebre el suport de nous integrants.(àudio)

La intenció de l’actual equip organitzador és el d’assumir els preparatius del torneig fins arribar a la seva 25a edició. Fins llavors, confien que s’haurà garantit el relleu per a mantenir viva una de les cites socials i esportives que marquen l’estiu a Moja abans de la Festa Major.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions