Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El torneig solidari d’aquest diumenge pot ser una bona oportunitat per provar el pàdel, un esport a l’abast de tothom

Continuen obertes les inscripcions per participar en el torneig a benefici de la Marató que es jugarà a Daltmar a partir de les 9.30

dijous 30 gener 2020

 

El pàdel ha experimentat en els darrers anys un gran creixement. Cada cop són més els practicants i arreu del territori es van adequant noves instal·lacions que permeten tastar aquest esport. Al municipi, una opció la tenim en les instal·lacions esportives de Daltmar, gestionades pel Centre d'Innovació Esportiva d’Olèrdola. A més de la seva intensa activitat regular, de manera periòdica des del CIE organitzen activitats extraordinàries, com pot ser el cas d’aquest diumenge amb el torneig solidari de pàdel a benefici de La Marató de TV3. Participar-hi pot ser una molt bona oportunitat per a tenir un primera contacte amb aquest esport.

Isabel López, del CIE Olèrdola, explicava que el pàdel és un esport que enganxa perquè té una dimensió social, és fàcil de practicar i no és car.(àudio)

El torneig d’aquest diumenge s’organitza en quatre categories i  s’ha adaptat al format exprés compact, disputant-se des de dos quarts de 10 del matí a les 2 del migdia. Isabel López explica que el format de la competició permet als inscrits passar un matí intens de pàdel, amb la motivació afegida de contribuir a una causa solidària.(àudio)

Des del CIE Olèrdola es fa una valoració positiva de l’experiència de gestionar les instal·lacions esportives de Daltmar. Isabel López ens destaca que estan aconseguint crear una “bona base”.(àudio)

 Les inscripcions per a participar en el torneig solidari de diumenge encara estan obertes i es poden fer, al preu de 16€ per jugador, al telèfon 697 63 52 40. Tant en la  categoria masculina com femenina, el torneig està obert a jugadors i jugadores de 2a i 3a categoria. Els campions i finalistes de cada categoria rebran premis.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions