Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El treball en equip de les entitats i la germanor, aspectes destacats en aquesta Festa Major de Moja

La Comissió de Festes també posa l’accent en la participació registrada en el ball de dissabte i al concert de jazz
Una de les imatges de la Festa ha estat el ball dels gegants a l'església.Foto: Antoni Duque
Una de les imatges de la Festa ha estat el ball dels gegants a l'església.Foto: Antoni Duque

dilluns 25 juliol 2016

La Comissió de Festes de Moja ha ofert una primera valoració del tot satisfactòria  de la Festa Major del poble,  malgrat les dificultats a les que han hagut de fer front. La presidenta de la Comissió, Anna Molero, ha assenyalat que un dels aspectes més positius va ser el treball en equip i la germanor entre les entitats que es va posar de manifest divendres per a superar l’adversitat del temps. Les activitats es van haver de traslladar a l’interior del Local Nou i tant la Comissió, com els Joves de Moja i els Diables van cooperar per a que tot funcionés.(àudio)

Molero també feia notar que les 160 persones que dijous reunia el concert de jazz, amb Xavi Díaz Quartet, suposen un rècord d’assistència a aquest acte.

Des d ela comissió també s’ha destacat la gran afluència de públic en el ball de nit, que dissabte oferien a la rambla Pau Casals “Anònima” i “Mala Fama”. A quarts de dues de la matinada hi havien ballant prop de 300 persones i el ball es va tancar a un quart de 5 amb un centenar de veïns encara ben actius.(àudio)

Una de les imatges que deixa aquesta Festa Major és la dels gegants ballant a l’interior de l’església, durant l’acte de l’ofrena dels balls en acabar la missa.(àudio)

Des de la Comissió també s’ha valorat de manera molt positiva la resposta obtinguda en les activitats dels tallers familiars, el dissabte al matí amb una participació de gairebé un centenar de persones, així com el bon funcionament de la processó.

Aquest dilluns 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume,  a l’església hi ha missa solemne en memòria dels difunts del darrer any, a partir de les 8 del vespre, amb cant dels goigs en acabar.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions