Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El veïnatge d’Olèrdola es convertirà aquest divendres en rapsodes en el recital participatiu de Sant Jordi que ha impulsat Anna Peret

Aquesta primera activitat de lectura en veu alta participativa que s’organitza al municipi s’ha programat al Local Nou de Moja a les 19.30h
Anna Peret
Anna Peret

dimecres 24 abril 2024

Aquest proper divendres 26 d’abril els veïns i veïnes d’Olèrdola seran els protagonistes del recital participatiu de música i poesia que tindrà lloc per la Setmana de Sant Jordi.

Es tracta d’una activitat impulsada i organitzada per l’Anna Peret, veïna del municipi i mestra de l’escola “Circell”, conjuntament amb l’Ajuntament d’Olèrdola.

Anna Peret, en una entrevista a Canal 20, explica com va néixer la idea d’aquest recital. (àudio)

Peret comenta que el perfil que participarà en el recital és molt variat i eclèctic, com s’ho ha fet per arribar a totes elles i ells i agraeix la predisposició. (àudio)

 En quant als textos que seran recitats pels rapsodes, apunta com han estat escollits, quina temàtica tracten i remarca la diversitat de les seves autories. (àudio)

També explica com està sent el procés de treball i es mostra molt contenta amb el resultat. (àudio)

Si voleu gaudir d’una bona estona de música i lectura en veu alta, i descobrir algunes sorpreses que tenen preparades, no us podeu perdre el recital que tindrà lloc el divendres 26 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda al Local Nou de Moja.

Escolta l’entrevista a Anna Peret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions