Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vent no va impedir que la festa del 3r aniversari de l’Ateneu Mogenc fos tot un èxit de participació i de bon ambient

L’Ateneu va oferir visites guiades gratuïtes a la capella de Sant Cugat, concert de gralles i paella de germanor

dijous 02 maig 2019

El vent va ser l'únic convidat inesperat de la Festa de celebració del 3r aniversari de l’Ateneu Mogenc, realitzada aquest diumenge a la zona dels Pins. La presència de ventades va provocar que estar a l'aire lliure no fos del tot agradable i va condicionar que la sobretaula no s’allargués tant com els hi hagués agradat a la norantena de comensals que van compartir la paella d’aniversari.

Abans del dinar, els alumnes del curs de gralles de l’Ateneu van interpretar un concert amb peces festives. Durant el matí, una quarantena de persones van poder gaudir de les visites guiades gratuïtes a la capella de Sant Cugat que organitzava l’Ateneu, conduïdes per l’empresa de difusió patrimonial Tríade.

Els assistents als actes d’aniversari han traslladat una valoració molt positiva de la jornada pel gran ambient que es respirava i des de la junta comuniquen que ja han pres nota de detalls que milloraran per a properes edicions.

Document Actions