Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Vilanova guanya la 25a Copa Olèrdola de futbol

El Vilafranca es va mostrar feble i el Molanta va donar molt bona imatge. El camp va presentar una gran entrada de públic
La regidora Arantxa Torres donava la copa a Valldosera, capità del Vilanova
La regidora Arantxa Torres donava la copa a Valldosera, capità del Vilanova

dijous 16 agost 2012

Després de guanyar al Vilafranca i al Molanta, el Vilanova s’ha emportat aquest dimecres la 25a Copa Olèrdola de futbol. En tots dos casos s’imposava per idèntic resultat, 2-0, i mostrava una superioritat que converteix als vilanovins en justos guanyadors d’aquest torneig que patrocina l’Ajuntament d’Olèrdola i que enguany organitzava el Sant Pere Molanta.

En el primer partit, les errades del porter Yannick van facilitar els gols de Cols i Hurtado, amb els que el Vilanova s’imposava al Vilafranca. En el segon partit, el Sant Pere Molanta va sorprendre al Vilafranca inicialment i es va avançar al marcador, amb gol de Carceler. Un penal rigorós fins a l’excés va permetre empatar a Puchi. El marcador d’1-2 final el va posar Nacarino.

En el darrer partit no hi van haver sorpreses  i el Vilanova no va patir per guanyar al Molanta, en aquest cas amb gols de Laguna i d’Adri.

La Copa es va celebrar enmig d’un gran ambient, amb una molt bona entrada d’espectadors. Aquest era un dels aspectes que ens destacava Manel Duran, president del Molanta, que també es mostrava satisfet per la bona imatge oferta per l’equip.

En nom de l’ajuntament d’Olèrdola, la regidora Arantxa Torres va lliurar al capità del Vilanova, Valldosera, la Copa de guanyador. Torres també feia notar aquesta bona resposta de públic i explicava la voluntat de seguir mantenint el suport que es dóna des de l’Ajuntament a la Copa Olèrdola.

El Vilafranca, de 3a divisió, sobre el paper era el favorit si tenim en compte que el Vilanova jugarà a Primera Catalana i que el Molanta acaba de pujar a Segona Catalana. Pere Montserrat, el president del Vilafranca, valorava que s’havien trobat a un Vilanova “molt motivat”.

L’entrenador del Vilafranca, “Puchi”, treia transcendència a la derrota davant el Vilanova i explicava que encara estan en plena etapa de rodatge després d’incorporar a 14 jugadors nous.

Un content Teo Traveria, president del Vilanova, declarava que li feia “molta il·lusió” guanyar la Copa Olèrdola i refermava la voluntat de seguir jugant durant les pretemporades a Sant Pere Molanta el 15 d’agost.

Recordem que la Copa Olèrdola l’organitza de manera rotativa cada any un dels tres equips de futbol sènior federats del municipi. En la propera edició tocarà el torn a Plana Rodona, l’equip de Sant Miquel d’Olèrdola.

Document Actions