Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elevada implicació dels agents turístics d’Olèrdola amb el Dia Sàpiens

Tot a punt per a viure aquest dissabte a Olèrdola la festa anual de la revista, amb una trentena d’activitats

dijous 14 octubre 2021

 

La implicació dels agents turístics del municipi i l’oportunitat de promocionar els valors d’Olèrdola són dos dels factors destacats per Pere Sadurní, regidor de patrimoni de l’Ajuntament d’Olèrdola, a l’hora de valorar la celebració al municipi aquest dissabte del “Dia Sàpiens”. Sadurní recordava que aquesta publicació compta amb una mitjana mensual superior als 40.000 lectors. La festa anual de la publicació és tot un esdeveniment i fins ara s’havia celebrat en ciutats , com així ens assenyalava Sadurní.(àudio)

Amb epicentre a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, el Dia Sàpiens també compta amb propostes diverses que també es despleguen a Moja i a Viladellops. Sadurní posava algun exemple de les activitats atractives que es poden viure, com les visites al Pla dels Albats, el taller d’espà romà o l’espectacle musical de cloenda, així com les visites als elements patrimonials de Viladellops i de Moja.(àudio)

Sadurní inscrivia la celebració a Olèrdola del Dia Sàpiens dins de la prioritat del govern municipal de promocionar el patrimoni que conté Olèrdola.(àudio)

A més de les activitats de caràcter familiar, de coneixement del medi i de difusió del patrimoni, el Dia Sàpiens també inclou conferències amb especialistes. És el cas de les tres xerrades que es poden seguir al Local Nou de Moja. A les 10 h, conferència “Mir Geribert, príncep d'Olèrdola”, per part d'Oriol Garcia Quera, Bienve Moya i Josep Tort. Actes seguit, a les 11.30, la conferència estarà dedicada a “Antoni, Manuel i Manuela Desvalls, herois del 1714” i anirà a càrrec d'Agustí Alcoberro.I a les 13.00 la conferència estarà dedicada a “ La repressió i justícia a la Catalunya moderna. La cacera de bruixes”, per part d'Àngel Casals.

Tal i com apuntava el regidor Pere Sadurní, el Dia Sàpiens també vol ser un espai per difondre l’oferta enoturística global que pot oferir Olèrdola. En aquest sentit, una de les activitats que s’han programat són les visites als cellers, com el de Finca Viladellops o el de Masia Torreblanca.

Consulta la programació i reserva plaça per les activitats que desitgis aquí

Escolta l’entrevista a Pere Sadurní, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions