Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elevada participació en la 1a “Olèrdola Game Fest”

Des de l’Ajuntament es subratlla el caràcter lúdic i didàctic de l’esdeveniment, celebrat dissabte a Sant Miquel

dimarts 19 abril 2022

 

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha efectuat una primera valoració molt positiva de la celebració, aquest dissabte al local social de Sant Miquel, de la primera edició de la “Olèrdola Game Fest”. Anna Boada, regidora de cultura, subratllava que l’esdeveniment havia estat un èxit que havia satisfet a totes les parts implicades: participants, Ajuntament i empresa especialitzada que gestionava l’activitat, Logro Desbloqueado. Boada assenyala que es van arribar al centenar d’inscripcions.(àudio)

La “Olèrdola Game Fest” era una festa dels videojocs ben carregada d’atractius. S’hi podien jugar a una vintena de videojocs i es van realitzar competicions que permetien obtenir premis. A més de la part lúdica, Boada posa l’accent en què la Game Fest també transmetia la necessitat de fer un ús responsable dels videojocs, tot posant en valor la seva part educativa.(àudio)

L’organització d’aquesta “Game Fest” responia a la voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola de promoure activitats al municipi adreçades al jovent i que connectessin amb als seus interessos, tal i com explica Anna Boada.(àudio)

Amb el detall de la memòria que faciliti l’empresa que ha assumit la gestió de l’esdeveniment i des de les satisfactòries impressions recollides dissabte, l’Ajuntament ara avaluarà si es dona continuïtat a aquest model de game fest. La regidora de cultura apunta que es posarà sobre la taula de quina forma es pot captar la participació del col·lectiu de joves que es troben entorn als vint anys.

Escolta l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions