Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elevada resposta de les famílies a la jornada de portes obertes de l’escola bressol Gotims de Moja

El bon funcionament de les jornades dona positives perspectives pel període de preinscripcions, que serà del 8 al 21 de maig

dimarts 30 abril 2024

 

El bon funcionament de les jornades de portes obertes i la resposta obtinguda per part de les famílies dona positives perspectives per afrontar amb optimisme el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals a Olèrdola. Així es pot despendre de la jornada registrada aquest dilluns a la tarda, a l’escola bressol Gotims de Moja. I és que, malgrat la intensa pluja, fins a 14 famílies responien a la convocatòria i s’interessaven per conèixer directament les instal·lacions i l’equip d’educadores de l’escola. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Isabel Torres, es mostrava satisfeta per la resposta assolida per part de les famílies i assenyalava que això permet preveure que hi ha “bones perspectives” per la preinscripció. (àudio)

L’Andrea, veïna de Daltmar, responia a la crida i participava en la jornada de portes obertes d’aquest dilluns. És mare d’un nadó de pocs dies i el seu fill gran ja havia anat a l’escola bressol. Per l’Andrea, el treball que es fa a les escoles bressol és molt positiu pels infants perquè adquireixen hàbits i per la tasca de les educadores.(àudio)

L’Alba, veïna de Moja des de fa pocs mesos, considera que jornades de portes obertes com les d’aquest dilluns són molt útils per a les famílies.(àudio)

L’alcaldessa i regidora d’educació, Fina Mascaró, subratllava que la jornada havia comptat amb molta assistència malgrat ser un dia plujós. Mascaró indicava que les escoles bressol són un servei necessari per afavorir la igualtat i les polítiques de gènere.(àudio)

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals estarà obert des del dia 8 al 21 de maig.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions