Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elevat compromís del Grup de Joves de Sant Pere Molanta amb la Festa Major

La seva principal aposta és l’empalmada, aquest dissabte a la nit, amb els dj’s Capa, Roger Carandell i Ratman i Bobin
Imatge de l'empalmada de l'any passat
Imatge de l'empalmada de l'any passat

divendres 16 agost 2013

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta manté una elevada implicació en la Festa Major del seu poble, organitzant activitats diverses en tres dels dies de la programació. Aquest divendres han fet possible la 11a edició del campionat de tennis taula local i per dissabte al matí, a partir de les 10 , tenen cura de la 11a edició del campionat de dards. Però sens dubte, l’aposta principal és l’empalmada, que s’ha de viure aquesta nit de dissabte a diumenge, a partir de les 12 de la mitjanit, a la pista. La música la posaran els dj’s Capa, Roger Carandell i Ratman i Bobin. El president del Grup de Joves, Jordi Gómez, recorda que segueixen amb els actes que l’entitat ha vingut oferint els darrers anys per Festa Major.(àudio)

En funció de la disponibilitat econòmica, el cartell de l’empalmada pot comptar amb grups en directe o amb dj’s. Tal i com indica Gómez, tot depèn de la recaptació que obtenen al servei de bar.(àudio)

L’empalmada de Sant Pere Molanta és molt concorreguda, però aquesta gran afluència de joves no equival a una gran recaptació a la barra. Tal i com apunta Gómez, un dels motius és que molts joves segueixen les empalmades fent l’anomenat “botellón”.(àudio)

Es preveu que l’empalmada s’allargui fins a les 7 del matí del diumenge, moment en què s’iniciaran les matinades.

Diumenge, darrer dia de la Festa Major de Sant Pere Molanta, el Grup de Joves assumeix l’organització de l’espectacle infantil programat a la pista, a dos quarts de 7 de la tarda, i de la xocolatada que se serveix a continuació com a cloenda de la festa.

Escolta l'entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions