Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elisabet Rovirosa, veïna d’Olèrdola, està celebrant un 2024 ple d’èxits en perruqueria canina

Es va iniciar en aquest món ara farà 22 anys i en fa 6 que té la seva pròpia perruqueria a Vilafranca

dimarts 07 maig 2024

La veïna d’Olèrdola Elisabet Rovirosa, és experta en perruqueria canina, i després d’un 2023 exitós, ha iniciat aquest any 2024, seguint ampliant el seu palmarès.

Aquest 2024 ha estat guardonada en diferents competicions, com el premi a 1a classificada en categoria Stripping Open o el 2n premi en la categoria Open Spaniel al Campionat Internacional d’Oporto a Portugal; quedar segona classificada a l’Open Spaniel al Master Show d’Itàlia; el bronze a la competició de Schanuzers a Valladolid o els recents or en categoria Spaniel Open i plata en Stripping Champions al campionat internacional celebrat a Calonge, que equivaldria a una segona posició en la màxima categoria mundial d’aquesta tècnica manual.

Elisabet Rovirosa, explica en una entrevista a Canal 20 Ràdio Olèrdola, com arribar fins aquí no va ser senzill i com, en el seu cas, es va complir la dita de que a la “tercera va la vençuda”, ja que a partir d’allà, tot ha anat in crescendo.(àudio1)

 Apunta com van ser els seus inicis, que sempre va tenir clar que volia treballar amb els animals però que degut a la gran demanda, es va decantar per la perruqueria canina i com des d’aquell moment, no es veu treballant d’una altra cosa. (àudio4)

Elisabet Rovirosa es va iniciar en aquest món ara farà 22 anys, quan va observar la gran demanda que hi havia en aquest sector. Després de treballar en un centre especialitzat, ara fa 6 anys que va decidir-se a emprendre i crear la seva pròpia perruqueria, Neko. Però no només és una dona emprenedora, sinó que sempre es troba en continua formació i com comenta, també formant.  (àudio2)

Rovirosa comenta com durant els més de 22 anys d’experiència en la perruqueria canina, ha viscut de primera mà una evolució en la importància que ha pres el benestar animal. (àudio3)

El proper 30 de maig i 1 de juny assistirà a una nova competició, en aquest cas a Ciudad Real, i al juliol té previst tornar a Itàlia, on la competència és dura però ha demostrat que amb talent i constància, tot és possible. 

Escolta l’entrevista a Elisabet Rovirosa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions