Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elogis al Centre de Dia “Els Quatre Vents” pels serveis que ofereix i la qualitat de les seves instal·lacions

El Centre de Dia de Sant Pere Molanta està ubicat en l’edifici municipal que acollia la llar d’infants i ja fa dos mesos que està en funcionament

dijous 18 abril 2024

 

El Centre de Dia “Els Quatre Vents”, ubicat en l’edifici municipal que acollia la llar d’infants de Sant Pere Molanta, ja fa dos mesos i mig que està en funcionament. En aquest temps ha rebut freqüents elogis per la qualitat de les seves instal·lacions, pels serveis que ofereix i pel  tracte que reben les usuàries i usuaris. Així ho resumia la mateixa psicòloga i directora del Centre de Dia, Carol Marcet.(àudio)

Amb 300 metres quadrats útils construïts i uns amplis espais exteriors que sumen prop de 700 m2,  l’edifici integra sistemes d’eficiència energètica amb recuperadors d’aigua pluvial, autosuficiència hídrica per nodrir al cuidat hort i un màxim aprofitament de la llum natural, traient màxim partit a un edifici construït “als quatre vents”.

Usuàries satisfetes

Entre el grup d’usuàries que assisteixen amb assiduïtat al Centre de Dia, la de més edat és l’Olga, veïna del municipi de Sant Cugat. Té 88 anys i explica que durant els dos dies a la setmana que va al Centre de Dia es distreu molt.(àudio)

Una de les activitats continuades que programa el Centre són els tallers d’estimulació cognitiva. Tres veïnes de Moja, la Isabel, l’Emília i la Rosa, hi participen. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola han explicat que s’ho passen molt bé i lloaven la qualitat de les instal·lacions.(àudio)

Amplis serveis

Dins dels serveis bàsics que ofereix el Centre de Dia s’inclouen els de menús diaris, 1 dutxa inclosa en la setmana, banys amb timbre d’emergència, sala de lectura, televisió i jocs de taula, sala de fisioteràpia, sortides programades, tallers, infermeria i psicologia. Entre els serveis complementaris que contemplen hi ha els de perruqueria, podologia, de transport, de seguiment a domicili, de dutxa complementària o desfibril·lador.

El centre té una capacitat per poder acollir 50 usuàries i usuaris. Els preus van des dels 120 euros al mes.

Per més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 656 673 719 o bé al correu info@els4vents.cat

Escolta les entrevistes enregistrades al Centre de Dia, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions