Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els 5 regidors de l’oposició donen a “Olèrdola amb La Marató” el 30% de l’assignació que reben per assistència a un ple ordinari

“Olèrdola amb La Marató” assenyala que els diners s’han utilitzat per pagar despeses d’edició del dvd i del calendari solidari

dimarts 12 gener 2021

 

“Olèrdola amb La Marató” ha fet públic que ha rebut la donació del 30% de l’assignació que reben els 5 regidors de l’oposició per l’assistència  a un ple ordinari. A raó de 100 € per regidor, l’aportació suma un total de 500 €. Des d’ “Olèrdola amb La Marató” s’ha agraït públicament als  regidors Fina Mascaró, Antònia Pajuelo, Joan López, Marta Mestre i Mari Villanueva aquesta “donació particular econòmica del 30% de la seva assignació com a regidors per un ple ordinari, la qual s'ha utilitzat per pagar les despeses dels calendaris i dvd per a recaptar fons per a La Covid-19” en el marc de les activitats que ha organitzat al municipi “ Olèrdola amb La Marató”.

Recordem que la proposta d’aportar a “Olèrdola amb La Marató”  un 30% de l’assignació que reben els regidors per assistir a un ple la va efectuar en una sessió plenària de l’Ajuntament d’Olèrdola el grup de Junts per Olèrdola.

En els propers dies es preveu que Olèrdola amb La Marató doni a conèixer la quantitat recaptada en aquesta edició sumant totes les aportacions obtingudes gràcies a les iniciatives que ha impulsat o coordinat.

Document Actions