Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els 537 joves d’entre 16 i 30 anys del municipi estan cridats a participar en un cicle sobre formació i mercat de treball

La primera de les tres sessions programades es preveu fer el dimecres 20 de febrer, a Sant Pere Molanta, a les 9:30h.
Imatge d'arxiu d'una xerrada a Moja del Servei Local d'Ocupació
Imatge d'arxiu d'una xerrada a Moja del Servei Local d'Ocupació

dijous 07 febrer 2019

 

L’Ajuntament d’Olèrdola ha enviat una carta a cadascun dels 537 joves d’entre 16 i 30 anys que viuen al municipi per a convidar-los a participar en un cicle de xerrades dedicades a formació i mercat de treball.

Carlota Julià,  tècnica d’ empresa i referent d’ocupació juvenil a Olèrdola, resumia que un dels propòsits de les sessions és identificar les necessitats dels joves. Registrats a l’atur hi ha 19 joves a Olèrdola menors de 30 anys, però tal i com passa en el conjunt del territori es dona el cas que forces joves que busquen feina no estan inscrits en el registre oficial.

Per a facilitar al màxim l’assistència, una de les xerrades s’ha programat pel matí i les altres dues es faran en horari de vespre, repartides en els tres pobles d’Olèrdola.(àudio)

Les sessions porten per títol “Formació, treball i pràctiques” i tenen la voluntat de donar a conèixer entre els joves, de manera pràctica i individualitzada, les eines i recursos que tenen a la seva disposició per a millorar les opcions d’inserció al mercat laboral. Les possibilitats van des d’una àmplia varietat de propostes formatives, passant per la incorporació a  borses de treball i pràctiques en empreses o bé rebre ajuts per a programes de mobilitat internacional. (àudio)

La primera de les sessions s’ha programat el dimecres 20 de febrer, a dos quarts de 10 del matí, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Les altres dues sessions s’han previst a dos quarts de 8 del vespre. La primera el dimarts 26 de febrer al local Rossend Montané de Sant Miquel i la següent el dimarts 5 de març, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Les sessions estan pensades per a tots els joves, independentment de la seva situació.(àudio)

L’Ajuntament demana confirmació d’assistència al correu electrònic cjulia@ccapenedes.cat, indicant la sessió a la que es vol acudir.

Escolta l'entrevista a Carlota Julià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions