Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els actes de Carnaval fan que La Lleialtat refermi la seva aposta per les activitats familiars

L’elevada participació aquest diumenge en el Carnaval Infantil planteja potenciar els actes adreçats als infants

dilluns 29 febrer 2016

Durant els actes de Carnaval, organitzats aquest cap de setmana a l’interior del Local Social Rossend Montané de San Miquel, La Junta de la Societat La Lleialtat ha refermat la seva aposta per els activitats familiars. Diumenge, durant la festa del carnaval infantil, constataven de nou que són les propostes adreçades als més petits les que assoleixin una major participació. Així queda en evidència també durant el Nadal amb la recepció de les cartes dels Reis Mags o l’arribada de la Cavalcada. O en altres moments de l’any, com  la Festa Major. Per contra, en el sopar de Carnaval de dissabte, l’assistència va ser d’una setantena de persones i la majoria no eren del poble, tal i com apuntava la presidenta de la Socitat La Lleialtat, Roser Mascaró.(àudio)CarnavalaStMiquel2.JPG

El sopar de Carnaval va comptar amb l’exhibició del grup de Carnaval “Tots per un”, que tenen la seva seu a Sant Miquel, i el ball amb el duet Alma. Diumenge a la tarda, de la mà de Divershow, els infants van poder ballar amb tres personatges sorgits de pel.lícules d’animació. Un Minion, la princesa Elsa de la pel.lícula Frozen i l’ànec Donald. Roser Mascaró posa l’accent en la gran participació assolida en aquesta activitat i lamentava que, malgrat els esforços, en alters convocatòries la resposta no sigui tan àmplia.(àudio)

Amb l’experiència d’aquests actes de Carnaval, la Societat s’està  replantejant les activitats per Sant Jordi i no fer sopar, per potenciar un altre acte de caràcter familiar (àudio)

La Societat hagués desitjat celebrar els actes d’aquest darrer cap de setmana en altres dates, però l’agenda de compromisos de Carnaval ho va impedir. També apunten que dissabte algunes d e les persones inscrites al sopar van decidir no anar-hi davant l’amenaça de mal temps.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions