Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els actes de la Festa del Most de Moja comencen aquest dissabte amb un sopar i ball de nit

Una de les novetats del programa d’actes és la fideuà popular programada per diumenge 25 d’octubre al migdia

dimecres 14 octubre 2015

Després de tancar-se la Festa Major de Sant Miquel, el cicle festiu a Olèrdola no s’atura i continua amb les Festes del Most. La primera de les programades es viu a Moja, amb actes previstos aquest dissabte i durant el cap de setmana de la setmana que ve.

La primera de les propostes és un sopar i ball de nit, que es farà a partir de les 10 de la nit d’aquest dissabte dia 17 a l’interior del Local Nou, amb el duet Esquitx. Anna Molero i Jaume Pellisa, membres de la Comissió de Festes, detallen que el ball serà d’entrada gratuïta gràcies al romanent que es va obtenir pels recursos assolits per la Festa Major.(àudio)

Les inscripcions al sopar es van començar a fer aquest dimarts i continuen aquest dimecres, al Local Nou, en horari de 8 a 9 del vespre. Anna Molero i Jaume Pellisa es mostren satisfets pel ritme d’inscripcions i preveuen que el sopar acabarà reunint a un centenar de persones.(àudio)

El menú del sopar inclou entrants amb assortiment d’embotits i pa amb tomàquet; un segon plat a escollir entre bacallà amb samfaina o pollastre rostit amb prunes i pinyons i pastís de xocolata amb salsa de gerds de postres. El preu de 20 euros també inclou aigua, vi , cafè i cava. El preu del menú infantil és de 12 euros.

Després de l’acte d’aquest dissabte, la programació de la Festa del Most de Moja continuarà divendres 23 a la nit amb un Sopar i Festa Jove amb dj’s Nesi. El preu de la festa i sopar és de 10 euros i els tiquets es poden adquirir al Local Nou. Diumenge dia 25, una de les novetats és que no hi haurà esmorzar popular i sí fideuà popular per dinar. Jaume Pellisa explica que el canvi mira d’atraure  a un públic més familiar. (àudio)
Els tiquets de la fideuà, al preu de 10 euros, es poden adquirir a Forn Rius, Mitjans, Ca la Sílvia, Bar Avinguda i Super La Rambla.

Escolta l'entrevista a Jaume Pellisa i Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions