Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els actes de la Festa del Most de Sant Pere Molanta recullen un elevat seguiment

La novetat de l’espectacle musical amb “Ferran Sinatra” va ser molt ben valorada
Visita a la col.lecció privada sobre geologia i guix, a Vilobí
Visita a la col.lecció privada sobre geologia i guix, a Vilobí

dilluns 21 octubre 2013

La Festa del Most de Sant Pere Molanta ha obtingut un elevat seguiment. Les activitats realitzades han comptat amb la complicitat dels veïns i l’assistència s’ha situat dins de les previsions de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, l’entitat organitzadora. La primera de les propostes era un taller d’elaboració de “cup cakes”, dissabte al matí. Les inscripcions estaven exhaurides i els infants que hi van participar van poder elaborar unes cakes de raïm. Acte seguit es va oferir un piscolabis infantil. Dissabte a la nit va tenir una gran acceptació l’espectacle de “Ferran Sinatra”, amb un repertori de versions que va satisfer el públic present a la Sala. Diumenge al matí es va visitar una col·lecció privada de Geologia i Guix, a Vilobí del Penedès. La visita programada a Mas Tinell no es va poder realitzar per un imprevist de darrera hora. Per la tarda, el teatre va convocar a un centenar de persones, que no es van voler perdre “Efecte glacial”, del grup El Molí d'Els Monjos.MostStPereTaller.JPGMostStPereSinatra.JPG

Josep Anton Castells, president de la Societat Principal-Unió, ens oferia una valoració de conjunt positiva, per la participació obtinguda durant aquesta Festa del Most.(àudio)

La novetat d’apostar per Ferran Sinatra va ser un encert. El cantant va sorprendre per la seva qualitat i va connectar amb un públic divers gràcies a les seves versions variades.(àudio)

Per motius aliens a la voluntat de la Societat, la visita concertada amb Mas Tinell no es va poder realitzar. Ara la Junta de l’entitat decidirà si aquesta sortida es farà un altre dia o bé s’opta per realitzar una altra visita.(àudio)

Després de la Festa del Most, la Societat acollirà una projecció programada dins del festival internacional de cinema “Most Festival”, el proper 9 de novembre.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Castells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions