Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals actuen en 8 incidències pel temporal de pluja i vent d’aquest dilluns

La incidència més rellevant a Olèrdola ha estat la caiguda d’un arbre al carrer Sindicat de Moja
Arbre caigut al carrer Sindicat de Moja pel fort vent
Arbre caigut al carrer Sindicat de Moja pel fort vent

dimarts 03 novembre 2015

El temporal d’aquest dilluns s’ha fet notar a Olèrdola. Des de primera hora de la tarda, durant el vespre i a primera hora de la nit, la ventada i la pluja han estat presents amb intensitats diferents en funció de l’indret del municipi. Segons informen des de l’estació meteorològica de Moja, gestionada per l’ADF d’Olèrdola, es van acumular 35 litres per metre quadrat de pluja i el vent no hauria superat els 40 kilòmetres per hora en ratxes puntuals. Els registres no són espectaculars però la combinació del fort vent amb la pluja va fer que la sensació de temporal s’incrementés.

La força del vent va provocar fins 8 incidències al municipi que van comptar amb l’assistència dels agents municipals d’Olèrdola. El coordinador del servei, Josep Miquel Escofet, indicava que el vent havia malmès especialment tanques d’obres. Les incidències més rellevants van ser la caiguda d’un arbre al carrer Sindicat de Moja i la caiguda d’una senyal al Clot de Moja.(àudio)

Escofet posa l’accent en què les actuacions en bona part es van concentrar durant el vespre.(àudio)

La pluja no va ser molt abundant i el vent que bufava va ocasionar molèsties i algun desperfecte, però no va ser d’intensitat inusual. Sí que la combinació dels dos factors va fer necessari incrementar la precaució al volant.(àudio)

La Generalitat ha informat que el telèfon d’emergències rebia 60 trucades des de l’Alt Penedès, de les quals fins a 42 tenien origen a la Granada.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions