Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals d’Olèrdola han ofert educació vial als alumnes de 3r a 6è de l’escola Circell

Un dels aspectes on més s'incideix és en què cal complir les normes de circulació per a vehicles quan es va en bicicleta
Les xerrades s'han fet les dues darreres setmanes
Les xerrades s'han fet les dues darreres setmanes

dilluns 26 novembre 2012


Durant les dues darreres setmanes, els alumnes de 3r a 6è de l’escola Circell de Moja han rebut sessions d’educació vial impartides pels agents municipals d’Olèrdola. Aquest és el sisè any en què aquesta formació s’imparteix a les escoles del municipi, amb el propòsit de reforçar entre els infants hàbits cívics i el respecte a les normes de circulació.
L’encarregat de conduir les sessions és Josep Miquel Escofet, coordinador dels agents municipals d’Olèrdola, que ens assenyala que les explicacions als alumnes de 3r van orientades a l’educació com a vianants, mentre que en els alumnes de 4t a 6è es fa més incidència en la necessitat de complir les normes quan es condueix un vehicle com la bicicleta.(àudio)
Escofet recordava que els infants que vagin en bicicleta han de respectar la senyalització adreçada a tots els vehicles. No poden anar en contra direcció ni circular per sobre de la vorera.(àudio)
Durant les classes, els alumnes es mostren molt participatius i demostren que han assolit els coneixements ja exposats en anys anteriors. De manera pràctica, els agents municipals poden comprovar a la sortida de l’escola com la majoria dels infants respecten les normes.(àudio)
Per programació d’activitats al centre, a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta preveuen fer aquestes sessions l’any que ve. A l’escola de Moja es planifica fer una sessió pràctica amb un circuit de seguretat vial durant la primavera.

Escola l'entrevista a Josep Miquel Escofet

 

Document Actions