Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals d’Olèrdola prestaran servei tots els 365 dies de l’any a partir de l’1 de gener

Aquesta setmana s’ha reforçat el servei amb la incorporació d’un nou agent. Un acord entre govern i agents permet garantir que cap dia quedarà sense servei a partir de gener
El regidor de Seguretat, Jordi Pardo, amb l'agent que s'acaba d'incorporar, Sergio Martínez
El regidor de Seguretat, Jordi Pardo, amb l'agent que s'acaba d'incorporar, Sergio Martínez

divendres 08 setembre 2023

 

El servei dels agents municipals d’Olèrdola estarà actiu tots els 365 dies de l’any a partir de l’1 de gener. Així ho ha avançat l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. La mesura comporta que, a diferència de la situació actual, hi hagi servei dels agents municipals els 52 diumenges de l’any i els dissabtes dels mesos d’estiu. L’impuls al servei i la seva reorganització també podria comportar que, en aquest primer moment, es contemplés la prestació del servei durant algunes nits. (àudio)

El reforç del servei ha estat visible des d’aquesta mateixa setmana amb la incorporació d’un nou agent. L’increment de la presència dels agents municipals també ha estat evident en les festes majors d’aquest estiu al municipi, cobrint actes en tots els nuclis després d’aprovar-se una modificació de pressupost. Fina Mascaró ha subratllat que aquest reforç a l’ organització del servei ha estat possible gràcies al diàleg i a l’entesa arribats amb els mateixos agents.(àudio)

En matèria de seguretat, el govern municipal també està treballant perquè “el més aviat possible” s’instal·lin al municipi càmeres lectores de matrícules. També s’ha acordat amb l’Associació de Propietaris del Polígon de Sant Pere Molanta la instal·lació de bandes reductores en les vies que són utilitzades en aquesta zona industrial com a circuit per a curses il·legals.(àudio)

Les actuacions en matèria de seguretat és una de les prioritats anunciades i que es van concretant del nou govern plural de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions