Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals d’Olèrdola realitzen una campanya de control de velocitat

Per a fer la campanya es disposa d’un radar cedit pel Servei Català de Trànsit
Olèrdola disposa del radar un cop per semestre
Olèrdola disposa del radar un cop per semestre

dimarts 26 setembre 2017

Des de dijous de la setmana passada i fins el proper 5 d’octubre, els agents municipals d’Olèrdola estan realitzant una campanya de control de velocitat en vies de competència municipal. La campanya es pot realitzar gràcies a un radar que cedeix durant aquests dies el Servei Català de Trànsit.

El coordinador dels agents municipals, Josep Miquel Escofet, assenyala que la finalitat és la de disposar de dades precises per a poder avaluar després possibles mesures a aplicar per millorar la seguretat en la circulació de vehicles al municipi. El radar s’instal·la aquests dies en diferents punts del municipi, preferentment en l’eix Rossend Montané i en els accessos als polígons.(àudio)

El recull de dades exactes que facilita el radar permet desfer “estereotips”. I és que sovint els veïns tenen la sensació “que es corre molt”, però el radar demostra que “no és així”.(àudio)

Els agents municipals tenen capacitat sancionadora, però campanyes com les que es realitzen aquests dies de control de velocitat no tenen cap afany recaptador. És una eina per detectar si cal reforçar senyalització existent o aplicar altres mesures de seguretat.(àudio)

El Servei Català de Trànsit obre la cessió de radars a policies locals i agents municipals d’arreu del país. En el cas d’Olèrdola, el conveni de col·laboració signat amb els agents municipals permet disposar d’aquest instrument un cop al semestre.

Escolta l'entrevista realitzada a Josep Miquel Escofet per Canal 20-Ràdio Olèrdola clicant aquí

Document Actions