Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici Noticies Els agents municipals d’Olèrdola realitzen una campanya de control de velocitat

Els agents municipals d’Olèrdola realitzen una campanya de control de velocitat

Per a fer la campanya es disposa d’un radar cedit pel Servei Català de Trànsit

13/06/2018

Durant aquesta setmana els agents municipals d’Olèrdola estan realitzant una campanya de control de velocitat en vies de competència municipal. La campanya es pot realitzar gràcies a un radar que cedeix durant aquests dies el Servei Català de Trànsit.

Tal i com s’ha indicat des dels agents municipals, aquestes campanyes periòdiques de control de velocitat tenen la finalitat de disposar de dades precises per a poder avaluar després possibles mesures a aplicar per a  millorar la seguretat en la circulació de vehicles al municipi. El radar s’instal·la aquests dies en diferents punts del municipi, preferentment en l’eix Rossend Montané i en els accessos als polígons.

El Servei Català de Trànsit cedeix radars a policies locals i agents municipals d’arreu del país. En el cas d’Olèrdola, l’increment de la col·laboració entre l’Ajuntament  i el Servei Català de Trànsit ha permès que durant aquest 2018 s’hagin planificat fins a 6 campanyes de control de velocitat a Olèrdola en vies de titularitat municipal.


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat