Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals d’Olèrdola realitzen una campanya de control de velocitat

Per a fer la campanya es disposa d’un radar cedit pel Servei Català de Trànsit

dimecres 13 juny 2018

Durant aquesta setmana els agents municipals d’Olèrdola estan realitzant una campanya de control de velocitat en vies de competència municipal. La campanya es pot realitzar gràcies a un radar que cedeix durant aquests dies el Servei Català de Trànsit.

Tal i com s’ha indicat des dels agents municipals, aquestes campanyes periòdiques de control de velocitat tenen la finalitat de disposar de dades precises per a poder avaluar després possibles mesures a aplicar per a  millorar la seguretat en la circulació de vehicles al municipi. El radar s’instal·la aquests dies en diferents punts del municipi, preferentment en l’eix Rossend Montané i en els accessos als polígons.

El Servei Català de Trànsit cedeix radars a policies locals i agents municipals d’arreu del país. En el cas d’Olèrdola, l’increment de la col·laboració entre l’Ajuntament  i el Servei Català de Trànsit ha permès que durant aquest 2018 s’hagin planificat fins a 6 campanyes de control de velocitat a Olèrdola en vies de titularitat municipal.

Document Actions