Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals d’Olèrdola també faran patrullatges a peu

Jordi Pardo, regidor de seguretat, explica que la mesura vol fer més pròxim el servei a la ciutadania
Jordi Pardo, regidor portaveu del PSC i regidor de seguretat ciutadana, medi ambient i urbanitzacions
Jordi Pardo, regidor portaveu del PSC i regidor de seguretat ciutadana, medi ambient i urbanitzacions

dijous 18 abril 2024

 

Dins de la voluntat del govern municipal de reforçar la seguretat, els agents municipals d’Olèrdola començaran a fer patrullatges a peu pels pobles del municipi, abans d’iniciar-se l’estiu. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Pardo, regidor de seguretat, explica que amb aquesta mesura es vol aprofundir en la proximitat que mantenen els agents amb la ciutadania i contribuir a que els agents municipals siguin uns referents per al veïnat a l’hora de transmetre qualsevol incidència a l’Ajuntament. (àudio)

En aquesta línia de millorar els serveis en seguretat ciutadana, Pardo ha detallat que durant el primer trimestre d'aquest any els agents municipals havien cobert 15 nits. En aquest segon trimestre també es preveu arribar a cobrir aquest volum de torns nocturns. Durant l’entrevista Pardo ha indicat que la competència en seguretat és dels mossos d’esquadra, però això no exclou que l’actuació dels agents d’Olèrdola tingui una incidència en la millora de la seguretat a Olèrdola. I és que els agents municipals han rebut la felicitació de la policia autonòmica per la col·laboració que presten des d’Olèrdola, especialment per la immediatesa de les seves intervencions. Una expressió recent d’aquesta col·laboració ha estat el treball compartit fet per impedir una ocupació il·legal d’un habitatge a Can Trabal. (àudio )

Franges perimetrals

Jordi Pardo, en qualitat de regidor de medi ambient, confirmava que ja s’havien realitzat la neteja del 95% de les franges perimetrals de titularitat municipal de Daltmar. El propòsit ara serà completar aquesta neteja de les franges a Can Trabal, abans de l’inici de l’estiu. (àudio)

En l’àmbit d’urbanitzacions, Pardo feia notar que avançava el tràmit per a l’aprovació definitiva de la modificació del POUM a Daltmar, pendent ara de la Comissió Territorial d’Urbanisme.

En un altre ordre de coses, Jordi Pardo confirmava que el PSC realitzarà un acte de campanya electoral a Olèrdola per a les eleccions  al Parlament de Catalunya. L’acte es preveu fer el proper 4 de maig, al Local Nou de Moja, amb la intervenció de la candidata Imma Ferret.

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions