Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals expliquen als casals d’avis la nova ordenança de civisme i convivència

La primera xerrada s’ha fet a Sant Miquel i els propers dos dimecres les sessions continuen a Moja i Sant Pere Molanta
Sant Miquel acollia la primera de les xerrades als casals d'avis
Sant Miquel acollia la primera de les xerrades als casals d'avis

dijous 12 novembre 2015

La nova ordenança de civisme i convivència que ha aprovat l’Ajuntament d’Olèrdola vol afavorir la resolució de conflictes i millorar les relacions veïnals. Per a complir aquest propòsit, l’Ajuntament considera que cal fer una tasca pedagògica i explicativa per a donar a conèixer els continguts de l’ordenança. Dins d’aquest objectiu, s’han distribuït a totes les llars tríptics que resumeixen els punts més destacats de l’ordenança. Però la campanya explicativa no s’atura aquí. Segueix amb  accions específiques per a exposar l’ordenança a diferents col·lectius. Un dels sectors de població que es prioritzen és  la gent gran, amb xerrades als casals d’avis.

La primera d’aquestes xerrades tenia lloc aquest dimecres, al Casal d’Avis de Sant Miquel. Dimecres de la setmana que ve, 18 de novembre, la xerrada s’oferirà al Casal d’Avis de Moja. L’altra dimecres, 25 de novembre, la sessió es farà al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. Les sessions comencen a les 5 de la tarda i són impartides pels agents municipals.

Una de les idees centrals que es transmeten és que l’ordenança no té voluntat recaptatòria. Abans d’aplicar les sancions que contempla, hi haurà un període prudent de temps que permeti que els veïns coneguin els drets i deures que regula.

Document Actions