Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals ofereixen educació vial amb un circuit

La sessió s’ha fet aquest dijous a la pista poliesportiva de Moja pels alumnes de 5è i 6è de l’escola Circell
Moment de la sessió, aquest dijous al matí
Moment de la sessió, aquest dijous al matí

divendres 21 juny 2013

De forma periòdica, dins del curs escolar, els agents municipals d’Olèrdola ofereixen formació en educació vial als alumnes de les escoles del municipi. Després de realitzar-se fa uns mesos les sessions d’explicació a l’aula pels alumnes de 3r a 6è, aquest dijous al matí s’ha pogut fer una sessió pràctica gràcies a un circuit habilitat a la pista poliesportiva de Moja. En aquest circuit, els alumnes de cicle superior de l’escola Circell han posat en pràctica els seus coneixements de les normes de circulació i han demostrat que molts dels conceptes d’educació vial ja els tenen interioritzats, tal i com assenyala Laura Trúpita, tutora de 5è de l’escola.(àudio)

L’encarregat de conduir les sessions és Josep Miquel Escofet, coordinador dels agents municipals. Explicava que aquesta sessió amb circuit, simulant situcions reals que es poden trobar els alumnes a la via públic, permet reforçar conceptes de forma molt didàctica. (àudio)

En altres ocasions era el Servei Català de Trànsit qui facilitava el circuit. Enguany ha hagut de ser l’Ajuntament d’Olèrodola l’encarregat d’habilitar-lo per a poder fer aquesta sessió.(àudio)

Aquestes activitats de formació vial a les escoles es preveuen continuar fent el proper curs amb la participació de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions