Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents municipals ofereixen xerrades sobre seguretat ciutadana als casals d’avis

Les sessions també serveixen per recollir les inquietuds de la gent gran del municipi
Imatge d'arxiu d'una xerrada feta a Sant Pere
Imatge d'arxiu d'una xerrada feta a Sant Pere

dimecres 24 octubre 2012

 

Organitzades per l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest dimecres s’han convocat xerrades sobre seguretat ciutadana en dos dels tres casals d’avis del municipi. A partir de les 5 de la tarda, la sessió s’ha programat al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, al Centre Cívic Gatzara. Una hora més tard, a les 6, es preveu que l’activitat es realitzi a la seu del Casal d’Avis de Moja, a la plaça de l’Església.

Les xerrades les condueix el coordinador dels agents municipals, Josep Miquel Escofet, que ens recordava que aquestes sessions es realitzen de forma periòdica als casals d’avis d’Olèrdola amb la voluntat de difondre hàbits de prevenció en matèria de seguretat ciutadana entre la gent gran. L’activitat també és molt útil perquè permet a l’Ajuntament recollir les inquietuds, queixes i suggeriments que plantegen els assistents.(àudio)

A les sessions són freqüents les preocupacions relatives a la seguretat a la llar i al carrer. També s’aprofita per evitar conductes de risc que poden tenir la gent gran quan tenen cura d’infants, posant l’accent en la necessitat de vetllar perquè els més petits respectin les normes com a vianants.(àudio)

Els agents municipals mantenen una actuació coordinada amb els Mossos d’Esquadra. Les dades de denúncies al municipi vindrien a indicar que a Olèrdola l’índex de robatoris és baix. En això té incidència la presència dels Mossos i l’acció dissuasòria dels agents municipals, tal i com assenyala Josep Miquel Escofet. (àudio)

Al Casal d’Avis de Sant Miquel la xerrada dedicada a seguretat ciutadana s’havia convocat aquesta setmana però s’ha hagut d’ajornar a causa d’un imprevist.

 

 

 

Document Actions