Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes d’Educació Infantil de l’escola Rossend Montané han entrevistat a l’alcalde

L’entrevista a Josep Tort s’emmarca en el projecte dels oficis i l’emprenedoria que es treballa a l’escola
L'alcalde, en un moment de l'entrevista
L'alcalde, en un moment de l'entrevista

dimarts 20 novembre 2012

 

 

Atendre veïns per resoldre dubtes sobre la feina que fa l’Ajuntament forma part de la tasca habitual d’un alcalde. Però Josep Tort, l’alcalde d’Olèrdola, ha viscut recentment una trobada poc usual amb veïns que també s’han interessat per la seva tasca. El passat dilluns 5 de novembre l’alcalde es desplaçava fins a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta per atendre les preguntes d’un col·lectiu que volia conèixer en què consistia això de ser la màxima autoritat municipal. Eren els alumnes del cicle d’Educació Infantil de l’escola, que aquest curs estan treballant els oficis dins del projecte global que l’escola dedica a l’emprenedoria.

La coordinadora del cicle d’Educació Infantil, Mati Saiz, ens detalla que els alumnes, de 3 a 5 anys, li van fer a l’alcalde preguntes bàsiques sobre quina feina fa i on treballa.(àudio)

Els nens viuen com a natural i entenen que els adults “tinguin més d’una feina”, per això no els hi estranya que l’alcalde també tingui la seva professió fora de la tasca que desenvolupa a l’Ajuntament.(àudio)

L’alcalde va superar prou bé aquesta entrevista col·lectiva ben especial. Però en algun moment li va costar adequar les respostes a l’edat dels infants.(àudio)

L’alcalde va afrontar el qüestionari dels alumnes acompanyat de la regidora de cultura, Arantxa Torres, que és també mare de dues alumnes de l’escola.

 

 

Document Actions