Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat Canal 20-Ràdio Olèrdola i el Celler Cooperatiu de Moja

A la ràdio han enregistrat la cançó “La nau pirata” i al celler han pogut conèixer en plena verema tot el procés de recepció del raïm

dimarts 17 setembre 2019

 

Encara no fa una setmana de l'inici del curs escolar i a l'escola Circell de Moja ja es realitzen sortides per a conèixer l'entorn. Amb l'ànim d'aprofitar serveis i equipaments molt pròxims a l'escola per així incentivar la curiositat dels infants, aquest dimarts al matí els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat les instal·lacions de Canal 20-Ràdio Olèrdola i el Celler Cooperatiu de Moja.

Situada a la primera planta del Centre Cívic La Xarxa, l’emissora municipal de ràdio és també la seu del conjunt dels mitjans de comunicació municipals. Així, durant la visita s’ha explicat als alumnes que des d’aquestes instal·lacions també es realitzen els continguts informatius de la web municipal, es gestionen les xarxes socials de l’Ajuntament, s’ofereix el servei de premsa municipal i s’elabora el butlletí “Olèrdola Informació”.

Aprofitant la visita, els alumnes han enregistrat “La nau pirata”, cançó que permet repassar diferents tasques que es fan en un vaixell pirata.

La sortida a equipaments i serveis de Moja que han fet aquest dimarts els alumnes de 3r ha inclòs també la visita a les instal·lacions del Celler Cooperatiu. Allà han pogut conèixer en plena verema, tot el procés de recepció del raïm a les instal.lacions d'aquest històric celler.

Document Actions