Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja visiten Canal 20-Ràdio Olèrdola

Van entrevistar al cap d’informatius de l’emissora i van interpretar la cançó “Cucut Bromista”

dimecres 08 juny 2016

Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat aquest dimarts al matí les instal·lacions de l’emissora de ràdio municipal “Canal 20-Ràdio Olèrdola”, al Centre Cívic La Xarxa. Durant la visita, els alumnes han pogut conèixer que des d’aquestes dependències municipals també es té cura dels continguts informatius dels altres mitjans públics locals, com són el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, l’apartat d’agenda i notícies del web olerdola.cat o bé el servei de premsa de l’Ajuntament.

Els alumnes havien preparat a classe una entrevista  al cap d’informatius de l’emissora, Raimon de Cara. En la presentació de l’enregistrament destacaven que així “es canviaven els papers”.(àudio)

Durant l’entrevista els alumnes van preguntar sobre la programació de la ràdio, el seu naixement, les persones que s’entrevisten, què volia dir que l’emissora fos municipal o si la ràdio es podia escoltar per Internet. En clau més personal, també li van preguntar a Raimon de Cara si li agradava la feina que fa, des de quan treballava a la ràdio o si a ell també li passa “que se sent entrany” quan escolta la seva veu gravada.

Per acabar, van interpretar la cançó “Cucut Bromista”, amb l’acompanyament a l’acordió de la mestra Anna Peret.(àudio)

L’enregistrament de la cançó i l’entrevista s'emeten en l'edició d'aquest dimecres del programa "Olèrdola Actualitat" i es poden escoltar clicant aquí

Document Actions