Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja visiten Canal 20-Ràdio Olèrdola

Han entrevistat a la nova directora de l’escola, Olga Roig, i han gravat la cançó del projecte “Olèrdola, temps era temps”

dimarts 20 setembre 2016

Aquest dimarts al matí els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat les instal·lacions de la ràdio municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola, situades al Centre Cívic La Xarxa. Durant la visita els alumnes han pogut conèixer el treball que es fa des de l’emissora municipal per a difondre les notícies del municipi. També s’ha explicat  que les instal·lacions són la seu  des d’on s’elaboren els altres mitjans de comunicació municipals com el butlletí “Olèrdola Infromació” o l’apartat de notícies  i agenda de la web olerdola.cat.

Els alumnes han fet de periodistes i han enregistrat una entrevista a la nova directora de l’escola, Olga Roig. Responent la primera pregunta, Roig manifestava que s’ho va pensar molt abans de decidir-se i assumir la responsabilitat de la direcció .(àudio)

Anna Roig indicava que se sentia “més mestra que directora” i expressava que li agradava molt treballar a  l’escola Circell. (àudio)

Roig també defensava el treball entre tots per a fer “una bona escola Circell” i exposava que de petita, les assignatures que més li agradaven eren ciències naturals i educació física.(àudio)

Els infants també han enregistrat la cançó del projecte d’història “Olèrdola, temps era temps”, que es va treballar el curs passat per part de tota l’escola.(àudio)

L’entrevista i l’enregistrament de la cançó es pot escoltar en l’edició d’aquest dimarts del programa d’informacions municipals Olèrdola Actualitat.

També està disponible al servei de “Ràdio a la carta”, clicant aquí i aquí(cançó)

Document Actions