Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja visiten Canal 20-Ràdio Olèrdola

Aquest divendres al matí també han visitat el Celler Cooperatiu de Moja

divendres 15 setembre 2017

Aquest divendres al matí, els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat les instal·lacions de Canal 20-Ràdio Olèrdola, situades al Centre Cívic La Xarxa de Moja. En aquesta primera sortida del curs dedicada a conèixer equipaments i serveis situats al poble de Moja, els alumnes  també han visitat el Celler Cooperatiu, just quan s’està en el període final de recepció del raïm d’aquesta verema.

Els alumnes han pogut conèixer que les instal·lacions de la ràdio són alhora la seu des d’on s’elaboren els mitjans d’informació municipals, com el butlletí “Olèrdola Informació” o l’apartat de notícies del web olerdola.cat. Han pogut saber com es fa una notícia, com es graven entrevistes i com s’emeten els programes. La programació musical de l’emissora o l’emissió de la ràdio per internet, han estat dues de les qüestions que més interès han despertat entre els infants.

Des de l’emissora s’ha assenyalat que visites com les rebudes cada any per part d’alumnes de l’escola Circell refermen el vincle de l’emissora amb la comunitat i el seu caràcter de servei públic compromès amb el municipi.

Document Actions