Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja visiten Canal 20-Ràdio Olèrdola

Han enregistrat cançons i han exposat que aquest curs treballen un projecte dedicat als mitjans de comunicació

dimarts 25 setembre 2018

Aquest dimarts al matí els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat les instal·lacions de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Situada a la primera planta del Centre Cívic La Xarxa, l’emissora municipal de ràdio és també la seu del conjunt dels mitjans de comunicació municipals. Així, durant la visita s’ha explicat als alumnes que des d’aquestes instal·lacions també es realitzen els continguts informatius de la web municipal, es gestionen les xarxes socials de l’Ajuntament, s’ofereix el servei de premsa municipal i s’elabora el butlletí “Olèrdola Informació”.

Els alumnes han explicat que aquest curs a l’escola treballen un projecte dedicat al mitjans de comunicació. Aprofitant la visita, els alumnes de 3r A han enregistrat la cançó “El carreter”, amb una lletra que es repeteix però el tempo s’accelera segons avança la cançó. Els alumnes de 3r B han interpretat “La nau pirata”, cançó que permet repassar diferents tasques que es fan en un vaixell pirata.

La sortida a equipaments i serveis de Moja que han fet aquest dimarts els alumnes de 3r ha inclòs també la visita a les instal·lacions del Celler Cooperatiu.

Pots escoltar l'enregistrament dels alumnes de 3r A clicant aquí

Pots escoltar l'entregistrament dels alumnes de 3r B clicant aquí

Document Actions