Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell visiten les instal·lacions de Canal 20-Ràdio Olèrdola

La visita s’inclou dins del projecte que realitzen els alumnes per conèixer els serveis presents al municipi

divendres 05 juny 2015

Aquest divendres al matí Canal 20-Ràdio Olèrdola s’ha omplert de curiositat. Els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han fet una visita a les instal·lacions de l’emissora municipal, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, per conèixer el seu funcionament i la feina que s’hi fa. L’interès i les ganes de saber eren evidents durant l’estada dels visitants.

Els alumnes han pogut conèixer que la redacció és la seu del Servei de Comunicació de l’Ajuntament d’Olèrdola. Des d’aquest servei s’elaboren les informacions que s’emeten per la ràdio, s’actualitza l’apartat  de les notícies i de l’agenda de la web municipal i s’assumeix la redacció del butlletí “Olèrdola informació”. Una altra funció que s’ha exposat, feta des de les instal·lacions de la ràdio,  és la de realitzar el servei de premsa de l’Ajuntament i la d’enviar notes de premsa als mitjans d’informació comarcals d’aquelles activitats que sol·liciten les entitats.

Els alumnes han conegut alguns dels trets principals dels aparells de la ràdio i s’han interessat per la programació musical. Per acabar, alguns d’ells també han pogut fer de locutors. Sis alumnes de 3r B,  la Irene, la Judit, l’Òscar, l’Alejandro, el Pol i el Gerard, presentaven una poesia estiuenca que després recitarien l’Alba i el Lluís Arnau, de 3r A. (àudio)

La visita feta aquest divendres a la ràdio s’inclou dins del projecte que realitzen els alumnes de 3r per conèixer els serveis presents al municipi.

 

 

Document Actions