Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 5è de l’Escola Circell de Moja interpreten a l’Auditori de Barcelona la Cantània 2022

El concert de dilluns, amb músics i solistes professionals, culminava el treball fet durant el curs

divendres 17 juny 2022

 

Aquest dilluns 13 de juny  a la tarda els nens i les nenes de 5è de l'Escola Circell de Moja van anar a l'Auditori de Barcelona a interpretar la Cantània 2022.

Des de l’escola s’ha destacat que va ser “un concert molt bonic i una experiència única pels circellaires de 5è que van tenir l'oportunitat de formar-ne part”. Les famílies van poder gaudir “d’una tarda màgica a l’Auditori de Barcelona on els protagonistes van ser els seus fills i filles”.

La Cantània és una activitat participativa en la que s'inscriuen escoles de tot Catalunya. Cada any s'estrena una obra encarregada especialment per a aquesta activitat. Aquest any la Cantània que van interpretar portava de títol “Clara l'art per dins” amb música de Josep Mª Guix i lletra de Jordi Llavina.

Després d'unes sessions de formació per part del professorat de música , els nens/es de l’escola Circell han estat assajant durant tot el curs , dins l’horari de música, per concloure tot el treball en un concert a l'auditori acompanyats per músics i solistes professionals .

Document Actions