Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 6è de l’escola Circell recapten 288 € amb la venda divendres del conte “La família Panellet i la caixa màgica”

Qui estigui interessat en adquirir el conte pot contactar amb l’Ateneu Mogenc. L’entitat s’encarregarà de portar el conte a casa de cada comprador

divendres 06 novembre 2020

 

Divendres a la tarda els alumnes de 6è de l’escola Circell de Moja van  recaptar 288 € amb la venda del conte “La família Panellet i la caixa màgica”. Malgrat les dificultats que comporta l’actual context, amb les restriccions de mobilitat decretades per a frenar la propagació de la COVID-19, es van poder vendre a la parada instal·lada davant de l’escola fins a 72 exemplars d’aquest conte. Editat per l’Ateneu Mogenc, “La família Panellet i la caixa màgica” és un conte que van escriure els alumnes que el curs passat feien 5è i 6è a l’escola Circell, amb il·lustracions a cura dels alumnes de p3 a 4t.

Qui estigui interessat en adquirir el conte pot contactar amb l’Ateneu Mogenc, a través de l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com . L’entitat s’encarregarà de portar  el conte a casa de cada comprador.

 

Document Actions