Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 6è van ser els grans protagonistes de la celebració de Sant Jordi a l’escola Circell

L’espai "outlet" amb llibres de segona mà i la signatura del conte ”Mògia” van ser dues de les novetats de la jornada

dimecres 24 abril 2019

 

Els alumnes de 6è de l’escola Circell de Moja viuen cada any la Diada de Sant Jordi amb una intensitat ben especial. I aquest any tampoc ha estat excepció.  Durant els dies previs posen a punt i organitzen la parada de llibres i roses, assumint tots els preparatius, en un ritual que marca la proximitat del final d’etapa d’aquests alumnes a l’educació primària. Aquest 2019 les vendes pel matí van ser fluixes però es van animar en avançar la jornada, especialment per la tarda. Una de les alumnes, l’Olga, ens expressava la barreja d’emocions que experimenten els grans de l’escola per Sant Jordi.(àudio)

El conte Mògia, novetat editorial local aquest Sant Jordi a Olèrdola, va ser molt ben rebut. Josep Tort, autor del text, va signar exemplars del conte durant el migdia i per la tarda. Amb la presència en la parada de l’escola Circell, es buscava apropar als infants del poble aquesta història que ens remet a l’origen del nom del poble de Moja.(àudio)

Aquest 2019 es van penjar cartells informatius que explicaven que els recursos obtinguts per la venda de llibres i roses es destinarien al viatge de final de curs dels alumnes de 6è.  També va cridar l’atenció el nou apartat outlet de la parada, amb una variada secció de llibres que es podien adquirir al preu que desitgés el comprador. Una de les tutores de 6è, Lídia Cuadrado, ens posava l’accent en què la parada permet als alumnes treballar continguts com les matemàtiques en una situació real.(àudio)

Especialment durant el matí, l’amenaça de pluja va condicionar el ritme de l’activitat. Però les vendes es van anar recuperant en el moment d’entrada d’escola per la tarda, a les 3, i en la franja horària de dos quarts de 5 fins les 6.

Escolta les entrevistes sobre Sant Jordi , realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions