Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 6è i 5è de l’escola Circell han entrevistat aquest 8M a la regidora Mireia Mancera

L'activitat formava part del projecte interdisciplinari "Abans i ara" que realitzen tots els alumnes de l'escola

dimecres 09 març 2022

Dins del projecte interdisciplinari “Abans i ara” que realitzen tots els alumnes de l’escola Circell de Moja, aquest dimarts, Dia Internacional de les Dones, els alumnes de 6è i de 5è del centre han entrevistat a la regidora Mireia Mancera, membre del govern municipal.

Mancera va respondre preguntes relatives al funcionament de l’Ajuntament, a la feina dels regidors o bé sobre com s’escollia l’alcalde. Un dels missatges que va transmetre la regidora va ser el d' animar a les noies a creure en elles i a assumir responsabilitats, sense posar-se límits.(àudio)

Preguntada per si li agradaria ser alcaldessa, Mancera explicava que ara no perquè s'ha de tenir "més experiència i una dedicació total". També reconeixia que en les primeres reunions directes que va tenir amb veïns estava nerviosa i afegia que la tasca de ser regidora era un aprenentatge perquè "no hi ha un manual". 

Els alumnes van valorar la conversa com a molt interessant i els hi va sorprendre la feina que es feia des de l’Ajuntament. Així ho expressaven en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola 3 dels alumnes de 6è, l'Aleix, l'Òscar i l'Amàlia; i la Gala, de 5è.(àudio)

Núria Garrido, tutora de 6è B, recordava que l'activitat havia permès apropar l'Ajuntament als alumnes, tenint en compte a més que Mireia Mancera és mare d'una de les alumnes de cicle superior de l'escola. (àudio)

Els alumnes de 5è i de 6è tenen assignat en el projecte "Abans i ara" la funció de conèixer l'organització del municipi.El projecte continuarà properament amb una visita a l’edifici remodelat de l’Ajuntament i mantenint una entrevista amb l’alcalde, Lucas Ramírez.

Escolta les entrevistes sobre l'acte, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

EntrevistaMMancera2OK.jpg
EntrevistaMMancera3ok.jpg
EntrevistaMMancera4ok.jpg
EntrevistaMMancera5ok.jpg
EntrevistaMMancera6ok.jpg

Document Actions