Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’escola de Sant Pere fan una cabana amb el guiatge de l’artista Lesley Yendell

Dins del projecte “Habitat”, l’escola rebia divendres passat la visita d’estudiants brasilers i nord-americans

divendres 24 abril 2015

Els alumnes de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta estan duent a terme el projecte “Habitat”. Aquest projecte té com a objectiu la construcció d’una estructura al pati amb forma de cabana, utilitzant elements reciclats naturals.

Aquest projecte el duu a terme  Lesley Yendell, veïna del poble de Lavern . La Lesley treballa a la UAB /FUAB, en un programa anomenat STUDY ABROAD, on hi participen alumnes americans durant tres mesos , estudiant l'art contemporani espanyol. Yendell és reconeguda internacionalment. Al 2011 va guanyar el premi Fad ( Art Fad silver prize) i  al 2012 el Fem Art Prize-Ca La Dona, tots dos a Barcelona, i també ha guanyat altres premis a Europa.

A l'escola de Sant Pere Molanta s’està  construint una estructura al pati que al final ha d'ésser una cabana perquè juguin els nens. La directora de l’escola Rossend Montané, Àngels Urgell, explica que el projecte permet treballar de manera interdisciplinària diferents continguts.(àudio)

El divendres 17 van venir 4 estudiants americans a l'escola per treballar conjuntament amb els alumnes. Aquests nois americans van estar durant l’hora de dinar amb els infants i van poder gaudir d’un dia d’escola. L’escola ha valorat que va ser una experiència fantàstica. (àudio)

La cabana es preveu enllestir la setmana que ve.(àudio)

A més de fomentar la llengua anglesa, el projecte permet  globalitzar tots els continguts que treballen a l'escola amb una escultura arquitectònica realitzada pels mateixos alumnes del centre i supervisada per una artista reconeguda internacionalment.

Document Actions