Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de Sant Pere visita punts d’interès del municipi dins de l’any Rossend Montané

Els alumnes han estat atesos a l’ajuntament per l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez
Lucas Ramírez, al saló de sessions amb els alumnes
Lucas Ramírez, al saló de sessions amb els alumnes

dimarts 10 novembre 2015

Aquest dimarts ha estat un dia excepcional per a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Tots els seus alumnes han visitat diferents punts d’interès del municipi, en una de les activitats incloses en l’any “Rossend Montané”, el projecte interdisciplinari  que ha elaborat el centre  aquest curs per a difondre la figura de qui dóna nom  a l’escola.Visita2.jpg

En tres grups diferents que barrejaven diversos cursos, els alumnes han pogut visitar indrets del municipi com Can Trabal, la Serreta, Sant Miquel, Moja o el Conjunt Monumental d’Olèrdola. A Sant Miquel han comprovat materials i funcionament de l’ADF i han visitat l’Ajuntament. Allà els ha rebut l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, que ha conduit les visites dels tres grups, mostrant el funcionament de la institució municipal i  resolent dubtes. Un dels alumnes de 5è curs, l’Alan, ens indicava que estava aprenent moltes coses relacionades amb Rossend Montané i amb “qui s’encarrega d’Olèrdola”.(àudio)

El cap d’estudis de l’escola, Joan Ruiz, resumia que la visita d’aquest dimarts era una forma de “fer municipi”.(àudio)

Properament l’escola té la intenció d’organitzar alguna activitat que permeti als alumnes simular les funcions que comporta ser regidor de l’Ajuntament.(àudio)

Per Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, la visita ha permès transmetre als alumnes que “l’Ajuntament és de tothom”.(àudio)

El govern  municipal valora de manera molt positiva que l’Ajuntament rebi visites com les d’aquest dimarts perquè suposa incidir en el propòsit d’apropar l’Ajuntament a tothom.(àudio)

L’alcalde reiterava la implicació de l’Ajuntament en la celebració del l’any Rossend Montané perquè “és part de tots”.

Escolta les entrevistes relacionades amb la visita, fetes per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions