Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’escola Rossend Montané han plantat plançons d’alzina i roure a la Muntanyeta

La jornada comptava amb la col·laboració de l’ADF i servia per a recordar a Rossend Montané

dilluns 05 novembre 2018

Els alumnes de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta realitzaven dimarts de la setmana passada  una sortida ben rodona. En una mateixa activitat tractaven  la figura de l’exalcalde d’Olèrdola que dona nom a l’escola, en el  27è aniversari de la seva mort; també s’incidia en el  coneixement del municipi i es reforçava la conscienciació mediambiental dels alumnes.SortidaEScolaRossend2.JPGSortidaEScolaRossend3.JPG

I és que un any després de plantar llavors d’alzina i roure, els alumnes podien seguir aquests mesos  el cicle de les plantes i acabar plantant a la finca de la Muntanyeta fins a 74 plançons que han sobreviscut. Àngels Urgell, directora de l’escola, subratllava el valor comunitari i de respecte al medi ambient que es treballa en una sortida com la de dimarts.(àudio)

Per l’escola, el projecte Rossend Montané que es va treballar fa dos cursos, es manté obert. En la data de l’aniversari de la seva mort, l’activitat  servia per a recordar qui va ser alcalde d’Olèrdola.(àudio)

Àngels Urgell destaca que els alumnes podran veure  a la Muntanyeta com creix l’arbre que han plantat. En la plantada també es van incorporar missatges dedicats a Rossend Montané.(àudio)

Durant la jornada es va comptar amb la col·laboració de l’ADF d’Olèrdola i els alumnes de cicle mitjà  també van poder visitar el puig de l’Àliga. L'Ajuntament va col·laborar assumint les despeses dels desplaçaments en autocar.SortidaEScolaRossend4.JPG

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions