Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els balls i les activitats infantils, notes positives de la Festa Major de Sant Pere Molanta

El Grup de Joves es planteja introduir canvis en l’Empalmada per evitar incidents com el viscut aquest any

dimecres 17 agost 2016

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta ha ofert una valoració global satisfactòria de la Festa Major, especialment per la participació registrada en balls i per la resposta assolida en la variada programació infantil. Amb tot, el Grup és conscient dels aspectes que cal millorar i ja ha anunciat que es plantegen introduir canvis en l’Empalmada per evitar incidents com el que es va viure aquest any.

Oriol Bertran, president del Grup de Joves, posa l’accent en què la gran majoria d’actes van funcionar molt bé i amb una elevada participació. Entre aquestes notes positives que deixa la Festa Major de Sant Pere 2016 hi hauria l’ambient dels balls, així com les activitats adreçades als infants.(àudio)

Divendres, el pregó va registrar l’afluència de públic més elevada dels darrers anys. Un centenar de persones van poder seguir després el darrer lliurament de la sèrie de pel·lícules “Ice Age”, amb el cinema  a la fresca a la pista. Dissabte el reclam dels inflables aquàtics va funcionar a ple ritme, en una de les activitats més satisfactòries dels 5 dies de festa. L’Empalmada va tenir un final precipitat, després del comportament incívic d’un grup d’assistents. Oriol Bertran anunciava que es plantejaran el públic a qui s’adreça l’acte i introduir mesures per reforçar la seguretat.(àudio)

Diumenge, el concurs de truites i el concert vermut, amb Si Fa Sol Toquem, van mantenir la bona participació dels darrers anys. Un altre dels aspectes a subratllar en el balanç més satisfactori és el ball i concert de diumenge , amb l’orquestra Montecarlo.(àudio)

El ball de vetlla de dilluns, amb la Gerunda, va tenir una presència de públic nombrosa tenint en compte que l’endemà era dia laborable. I dimarts, darrer dia de la Festa Major, la Gimcana infantil va comptar amb una trentena d’infants del poble. Capítol especial mereix el memorable espectacle que va oferir el mag Albert per tancar la Festa Major. Va deixar boca badats al públic de totes les edats que va poder gaudir d’aquesta actuació,  de manera gratuïta, a la Sala.

Oriol Bertran assenyalava que per l’any que ve miraran de millorar aspectes com  la comunicació dels actes i avançar les dates de tancament del programa.(àudio)

Després de l’actuació del mag Albert, una xocolatada posava un dolç punt i final a la Festa Major.

Escolta l'entrevista a Oriol Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions