Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Balls Populars de Moja convoquen un assaig obert aquest divendres

Es podrà provar un nou ball que l’Associació ha estat gestant aquests darrers mesos i que no es desvetllarà fins el mateix divendres

dijous 25 abril 2019

 

L’Associació de Balls Populars Infantils de Moja continua amb la seva tasca d’activació per a fer-se més present entre el teixit associatiu del municipi. Dins l’impuls que ha donat la nova Junta Directiva a l’entitat, per aquest divendres, a les 6 de la tarda, s’ha convocat una activitat oberta i gratuïta perquè els infants que ho desitgin  tinguin la possibilitat de provar l’experiència de ser membres per una estona d’un dels balls que protagonitzen les cercaviles de les festes majors. Així, qui s’animi podrà fer ballar els cap grossos o bé assajar el ball de cintes. La novetat principal serà l’opció de provar un nou ball que l’Associació ha estat gestant aquests darrers mesos i que no es desvetllarà fins el mateix divendres.

L’activitat s’ha programat a la rambla Pau Casals, davant el Local Nou de Moja, i es preveu allargar fins dos quarts de 8 del vespre. Amb aquesta exhibició pública oberta a tothom, l’Associació de Balls populars busca oferir una activitat de lleure pels infants del poble i també captar nous integrants pels balls populars de Moja, especialment pel ball de cintes.

Document Actions