Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Balls populars de Moja oferiran per Festa Major una actuació de lluïment aquest dissabte

L’acte s’ha programat a la rambla Catalunya, a les 19.15h, i suposa adaptar la tradicional cercavila
Domàs que ha repartit la Comissió de Festes als habitatge de Moja
Domàs que ha repartit la Comissió de Festes als habitatge de Moja

divendres 23 juliol 2021

Han estat forces les propostes del programa d’actes de la Festa Major de Moja que la Comissió de Festes ha hagut d’adaptar a l’actual context sanitari. Una de les més destacades és la cercavila, que no es realitzarà en el seu format tradicional. Però això no vol dir que els balls populars no tinguin presència en aquesta Festa Major. Dissabte, a les 19.15, oferiran una actuació de lluïment a la rambla Catalunya. Hi actuaran els Diables, els Gegants, Gegantons i Gegantins, les Panderetes, els Capgrossos, el Ball de Bastons i els Cavallets, tots ells acompanyats de grallers i timbaler.

Eloi Farré, integrant de la Comissió de Festes, explica que aquest acte dels balls de lluïment era una solució perquè els balls poguessin mostrar-se per Festa Major.(àudio)

El públic podrà seguir les actuacions asseguts en cadires, davant de l’escenari on actuaran els balls. Ingrid Gras, membre de la Comissió de Festes, subratlla la predisposició dels balls en adaptar les seves actuacions al context sanitari actual.(àudio)

En acabar els balls de lluïment es procedirà a l’acte de celebració del 20è aniversari dels Gegantons, amb un petit detall pirotècnic de cloenda. L’actuació d’aquest dissabte també permetrà conèixer l’aspecte dels Gegantons després d’haver estat restaurats.

Document Actions