Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els casals d’avis d’Olèrdola de nou s’impliquen amb La Marató de Tv3

Convocades xerrades el 28 d’octubre i el 2 de desembre i dinars amb aportacions solidàries a Moja i a Sant Pere

divendres 23 octubre 2015

La Marató de TV3 és una cita solidària anual que compta amb la implicació directa de molts col·lectius olerdolencs, entre els quals cal assenyalar els casals d’avis del municipi. Aquest any no és excepció i els casals d’avis de Moja i de Sant Pere Molanta organitzen xerrades i també dinars que recullen aportacions solidàries destinades a La Marató.

A Sant Pere Molanta, la xerrada dedicada a la Marató s’ha convocat al Casal d’Avis aquest dimecres 28 d’octubre, a les 5 de la tarda. A Moja, la xerrada es farà el 2 de desembre. El Casal d’Avis de Moja organitza el dinar solidari a benefici de la Marató el proper diumenge 15 de novembre, mentre que en el dinar del 10è aniversari del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, el dissabte 14 de novembre, també es preveuen recollir fons per a La Marató. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que aquest any La Marató està dedicada a la diabetis i a l’obesitat.(àudio)

Els Casals d’Avis no aturen la seva activitat d’organització de propostes lúdiques. Coincidint amb el calendari de festes i tradicions, es contemplen actes que permeten el retrobament de socis i acompanyants. És el cas de la Castanyada, que se celebra en els tres  casals d’avis del municipi la setmana que ve.  El divendres dia 30 a Sant Pere Molanta i l’endemà dia 31 a Moja i a Sant Miquel d’Olèrdola.(àudio)

Activitats com les programades aquesta tardor, així com l’inici dels cursos de manualitats i gimnàstica, venen a evidenciar la vitalitat associativa de la gent gran a Olèrdola. Imma Ferret ho destaca comentant també el creixement d’associats del Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola, el més novell dels casals amb només 4 anys de funcionament i que ja arriba a la quarantena d’associats. (àudio)

Per rebre els detalls de les activitats, les persones interessades poden adreçar-se a la seu dels casals d’avis. Per les tardes de dilluns a divendres, a Moja i a Sant Pere Molanta, mentre que a Sant Miquel  està obert els dimecres i divendres per la tarda.

 

 

 

Document Actions