Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els casals d’avis d’Olèrdola tornen a organitzar una gran varietat d’activitats aquest curs

Una de les propostes més consolidades és la gimnàstica per a gent gran que ha començat aquesta setmana

divendres 07 octubre 2016

Els casals d’avis d’Olèrdola acullen una gran diversitat d’activitats. Bona part de les propostes que es mantenen al llarg del curs ja han començat a rodar aquesta setmana. Entre les activitats amb més participació  cal subratllar la gimnàstica per a gent gran, que es fa a Moja i a Sant Pere Molanta. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, valorava que era una molt bona notícia que els casals mantinguin un elevat nivell d’activitat  i ens recordava que els casals des de fa dos anys organitzen directament aquesta activitat de la gimnàstica.(àudio)

A Moja, la gimnàstica per a gent gran es fa els dilluns i els dimecres, en horari d’11 a 12.A Sant Pere Molanta s’ha programat els dimarts i els divendres, en horari de dos quarts d’11 a dos quarts de 12. Les sessions ja han començat aquesta setmana, però encara es poden fer les inscripcions.(àudio)

A Sant Pere Molanta la previsió és la de poder arribar als 35 inscrits, mentre que a Moja el registre serà lleugerament inferior. El funcionament de les sessions es manté i repeteix el mateix monitor.(àudio)

Aquesta setmana també han començat els tallers de manualitats. Es fan els dimarts als tres casals d’avis: a Sant Miquel els matins i per les tardes a Moja i a Sant Pere Molanta.  Aquest dimecres també ha reprès l’activitat la coral del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, que compta amb una quinzena de cantaires que es troben els dimecres en horari de 6 a 7 de la tarda. A Sant Miquel d’Olèrdola ja es prepara el sopar del 5è aniversari del Casal d’Avis, pel proper dissabte 15 d’octubre, mentre que a Sant Pere Molanta l’aniversari es preveu fer el 12 de novembre. En els casals d’avis no descuiden les celebracions populars i tots tres ja preparen l’organització d’activitats per la Castanyada.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions