Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els consultoris mèdics recuperen els horaris d’abans de l’estiu

Els dimecres el metge visita a Sant Miquel. A Moja i a Sant Pere també es tornen als horaris anteriors
A Sant Miquel torna a visitar el metge
A Sant Miquel torna a visitar el metge

dijous 04 octubre 2012

 

Els tres consultoris mèdics d’Olèrdola tornen a comptar, des d’aquesta primera setmana del mes d’octubre, amb els mateixos horaris d’atenció mèdica i d’infermeria que tenien en finalitzar el mes de juny. Durant els mesos de juliol, agost i setembre, l’horari d’estiu ha comportant la reducció d’algunes hores d’atenció, entre les quals cal destacar que s’eliminava l’únic dia a la setmana d’atenció presencial del metge al consultori de Sant Miquel. Eva Ruiz, regidora de sanitat, confirmava que es tornen als horaris anteriors, tot i que amb quinze dies d’endarreriment respecte el que es preveia. (àudio)

Així, a Sant Pere Molanta hi ha dos dies de metge i d’infermeria i les extraccions són els divendres. A Moja hi ha l’atenció mèdica al consultori els matins de dilluns, dimarts, dijous i divendres, amb urgències domiciliàries de 12 a una.  A Sant Miquel l’horari de consulta  és de dos quarts de 9 a les 11 del matí de dimecres.

Tots els ajuntaments que tenien una situació similar a la d’Olèrdola tenien incerteses sobre si, tal i com ha passat, es recuperarien els horaris. Eva Ruiz ho apuntava i també recorda que el servei es podria veure alterat de manera puntual per baixes o vacances dels professionals, donat que no es cobreixen. (àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que els consultoris del municipi estan a disposició dels veïns de qualsevol nucli d’Olèrdola. Per qualsevol urgència , de dilluns a divendres, no festius, es pot trucar de 8 a tres del migdia al telèfon 93 819 95 05. De 3 de la tarda a 9 de la nit, caldrà adreçar-se al servi d’atenció continuada de Santa Margarida i els Monjos, al 93 818 67 48.

Document Actions